SKAI Software Solutions

A Full-Service
Software Company
For Your Business

Asset 7
Asset 8
Asset 9
Asset 10

Shërbimet

Programim

Softuer i Personalizuar

Programim

Krijim
Website

Strategji

Marketing Online

Dizajn

Dizajn & Identiteti Markes

Menaxhimi
Mediave Sociale

Përvoja Dixhitale

Servers

Hostim

Përse SKAI?

Zgjidhje të Shpejta

Focus on your business! Let us custom create the best possible solution for your business

Integrim & Automatizimi

You save up to 25 hours per month having a fleet of 5 Aircraft while scheduling and grading a flight

Paperless work

You save up to 25 hours per month having a fleet of 5 Aircraft while scheduling and grading a flight

Çmime Fleksibël

High quality work with great pricing! We make sure each client can feel comfortable with our pricing plans

Përshtatje

We fit each of our product and services to meet all your company requirements

Asistencë (Prezente & Online)

We have your back! We provide support for products we create every time you need our support

Fakte rreth SKAI

100+ Klientë në mbarë botën
10+ Personeli
7+ Vite në biznes

Na Kontaktoni

Le të flasim për idetë dhe nevojat tuaja. Specialistët tanë do t'ju këshillojnë për zgjidhjet më të mira të mundshme.