SKAI Software Solutions

Krijo Website Zgjeroni praninë tuaj online

Ne përgatitëm planet më të mira të zhvillimit të faqes në internet që ju të filloni. Ju do të jeni në gjendje t'i rregulloni planet ndërsa zgjeroheni

skai-website-development

Krijim Website

Rriteni biznesin tuaj më shpejt duke përdorur SKAI-n si themelin tuaj.

Our website development process is focused on delivering results. We conduct thorough research to identify key elements such as user experience, navigation, and conversion optimization. By implementing effective strategies and incorporating SEO-friendly elements, we ensure that your website not only looks great but also ranks well in search engine results, driving organic traffic and increasing your online visibility.

Faqe Web
Basic

€500

Domain ( 1 year )

Hostim ( 6 muaj )

CMS WordPress

Konfigurim Bazik

4 Pages / Menu

1 Gjuhë

Dizajn Dinamik

Pc / Mobile / Tablet

Backup Ditor

Modul SEO

Certifikaste SSL

Faqe Web
Plus

€800

Domain ( 1 year )

Hosting ( 1 year ) *

CMS WordPress

Konfigurim Avancuar

8 Pages / Menu *

2 Gjuhë *

Dizajn Dinamik

Pc / Mobile / Tablet

Backup Ditor

Modul SEO

Certifikaste SSL

Faqe Web
Premium

€1400

Domain ( 1 year )

Hosting ( 1 year ) *

CMS WordPress

Advanced Configuration

20 Pages / Menu *

4 Gjuhë *

Dizajn Dinamik

Pc / Mobile / Tablet

Backup Ditor

Modul SEO

Certifikaste SSL

Faqe Web
Startup Package

€ FALAS

Jeni një startup apo një biznes i vogël në fazat e hershme, duke kërkuar të krijoni një prani në internet?

Në të vërtetë, ne jemi këtu për të ofruar ekspertizën tonë në krijimin e një uebsajti (Paketë Bazë) ekskluzivisht për kompaninë tuaj. Ne jemi të përkushtuar ta ofrojmë këtë shërbim pa asnjë tarifë shtesë nga ana jonë. Ju do të jeni përgjegjës vetëm për kostot që lidhen me temën dhe serverin.`

Rregjistim Domain

.com .net .al .us .tech .it .org

Certifikatë SSL

Protect your website with our SSL Certification