SKAI Software Solutions

Zgjero biznesin tënd të Qiradhënies së Makinave

Rrit efikasitetin dhe përmirëso eksperiencën e klientit me softuerin tonë.

Karakteristikat

Rezervim Online

Ofrojini klientëve një shumëllojshmëri opsionesh për të rezervuar makinen e tyre të dëshiruar në internet, në çdo kohë.

Menaxhimi Flotës

Merrni kontrollin e detajeve të makinave dhe shtesave tuaja me më shumë lehtësi dhe efikasitet se kurrë më parë.

Menaxhimi Klientëve

Menaxhoni regjistrat e klientëve tuaj, ofertat dhe pagesat e tyre. Mbajeni gjurmë të historisë së tyre të rezervimeve dhe ndani me ta oferta të reja.

Raporte

Raporte financiare të gjeneruara automatikisht për ndjekjen e performancës.

Pagesa Online

Ju mund të merrni pagesa në internet për rezervimet tuaja në çdo kohë pa nevojën për konfirmim manual.

Kanalet e Shitjes

Jepni me qira makinat tuaja në disa platforma njëkohësisht dhe menaxhoni ato nga një panel kontrolli i vetëm, me sinkronizim në kohë reale.

Cmime Dinamike

Krijoni plane të çmimeve për secilën makinë, të grupuara bashkë ose individualisht, sipas kërkesave tuaja.

Gjuhë të Shumëfishta

Sistemi ynë mbështet në shumë gjuhë, ne mund ta përshtatasim atë për të përmbushur nevojat tuaja specifike të gjuhës.

Agjent i Dedikuar

Ne kemi prioritet nevojat e klientëve tanë! Do t'ju caktojmë një agjent të dedikuar për t'ju mbështetur dhe udhëzuar gjatë gjithë rrugëtimit tuaj.

Menaxhimi Vendndodhjeve

Me karakteristikën tonë të menaxhimit të vendndodhjes, ju mund të zgjidhni vendndodhjen e marrjes dhe dorëzimit për secilën makinë individualisht sipas preferencave tuaja.

Aksesim API

Integrimi lehtë me aplikacione të tjera përmes API tonë.

Bazuar në Cloud

Identifikohuni dhe menaxhoni flotën tuaj nga kudo, 24/7.

Njoftimet

Njoftime në kohë reale nga pyetjet e klientëve deri te mirëmbajtja.

Kontroll i Dëmeve

Mbani gjurmë të të gjitha goditjeve, shkëmbimeve, aksidenteve dhe riparimeve me sistem tonë.

Mirëmbajtja Automjeteve

Menaxhoni lehtësisht kohët e mirëmbajtjes dhe shërbimit me platformën tonë.

Duke filluar nga

Na kontaktoni për të mësuar më shumë rreth strukturës sonë të çmimeve.

Kërko një Demo

Përjetoni fuqinë në dorën tuaj me softuerin tonë për qiradhënien e makinave.