SKAI Software Solutions

Rreth Nesh

Zbuloni pse SKAI është partneri më i besueshëm për biznesin tuaj.

Themeluar në 2016

100+ Projekte të Suksesshme

10+ Punonjës

Ofrojmë shërbime globalisht

1 zyrë në Tiranë

Ekipi
Ekipi ynë përbëhet nga njerëz të talentuar dhe me shumë përvojë
Provoni SKAI Solutions Software

Përmirësoni biznesin tuaj me SKAI

Jemi duke punësuar

Bashkohuni me ekipin tonë të ekspertëve