SKAI Software Solutions

Kontaktoni
Ekipin tonë

Zbuloni pse SKAI është partneri më i besueshëm për biznesin tuaj.

Le të flasim për idetë dhe nevojat tuaja. Specialistët tanë do t'ju këshillojnë për zgjidhjet më të mira të mundshme.

[email protected]
+355 (0) 696050500

SKAI Software Solutions
St.Stavri Themeli
Tirana, Albania