SKAI Software Solutions

Shërbime Softuerike
më të mira

Zbuloni pse SKAI është partneri më i besueshëm për biznesin tuaj.

Asset 7
Asset 8
Asset 9
Asset 11
Asset 10
Asset 12
Asset 13

Zgjidhje Softuerike
personalizuar - për t'iu përshtatur nevojave të biznesit tuaj

Zhvillimi i personalizuar i softuerit është procesi i projektimit, krijimit, vendosjes dhe mirëmbajtjes së softuerit për një grup të caktuar përdoruesish, funksionesh ose organizatash. Në kontrast me softuerin komercial, zhvillimi i softuerit me porosi synon një grup kërkesash të përcaktuara ngushtë nga klienti

skai-website-development

Krijim Website

Zhvillimi i uebit është puna e përfshirë në zhvillimin e një faqe interneti për internetin (World Wide Web). Zhvillimi i uebit mund të variojë nga zhvillimi i një faqeje të thjeshtë statike me tekst të thjeshtë deri te aplikacionet komplekse të ueb-it, bizneset elektronike dhe shërbimet e rrjeteve sociale. Një shembull më gjithëpërfshirës i ditëve të sotme janë bizneset e tregtisë elektronike ose të referuara si dyqan online

Marketing
Dixhital

Marketingu dixhital është praktika e shfrytëzimit të kanaleve të bazuara në ueb për të përhapur një mesazh në lidhje me markën, produktet ose shërbimet e një kompanie te klientët e saj të mundshëm. Është pjesa më e rëndësishme e çdo biznesi që dëshiron të tërheqë më shumë klientë në bizneset e tyre. Ekipi ynë në SKAI kombinon shumë mjete dhe teknika për të arkivuar rezultatet më të mira për çdo profil biznesi

Dizajn &
Identiteti Markes

With automated document flows, streamlined data transfer between integrations, and electronic signatures, Evionica’s ATO software will help you eliminate unnecessarily time-consuming administrative work, scale your operations, and generate more revenue. You can access and use our flight school management software from desktop devices as well as mobile phones and tablets.

Menaxhimi
Mediave Sociale

With automated document flows, streamlined data transfer between integrations, and electronic signatures, Evionica’s ATO software will help you eliminate unnecessarily time-consuming administrative work, scale your operations, and generate more revenue. You can access and use our flight school management software from desktop devices as well as mobile phones and tablets.

Provoni SKAI Solutions Software

Përmirësoni biznesin tuaj me SKAI

Jemi duke punësuar

Bashkohuni me ekipin tonë të ekspertëve